Glasbena skupina Leonart je v nedeljo, 25. oktobra, predstavila svoj drugi album z naslovom “Vrh sveta”. Spletni prenos izida, ki je potekal na Facebook strani skupine, so pospremili glasbeni gostje, ki so Mariborčanom pomagali ustvariti nov glasbeni presežek.

Štiričlanski kolektiv, ki ustvarja od leta 2014, je z novim izdelkom svoji glasbi dodal drugo dimenzijo, ki se zrcali tudi v vizualni podobi albuma izpod rok priznanega mariborskega umetnika, Nenada Cizla. Album, ki je že na voljo v spletni trgovini skupine, vsebuje povezavo do digitalnega prenosa, ki bo kasneje služila kot kanal za lansiranje novih glasbenih stvaritev, “Vrh sveta” pa je dostopen tudi na vseh glasbenih platformah (Spotify, Apple Music itd.).

Poleg Andreja, Sebastijana, Marka in Martina so svoj pečat na albumu, ki ga je produciral Martin Bezjak, pustili glasbeni gostje, med njimi Maja Pihler Bilbi, Tomaž Vertuš in Blaž Korez, pri nastanku albuma pa je sodeloval tudi klaviaturist Tine Brglez.

Zasedba, ki se je s prvencem “Visoko v nebo”, zasidrala v ušesa ljubiteljev kakovostne glasbe in na vrhove glasbenih lestvic, je nov izdelek predstavila na daljavo. Poleg glasbenih gostov je za zabaven glasbeni nedeljski večer poskrbel novinar in voditelj Matej Regent.