Skok v neznano

Apr 7, 2022

Leonart se z izidom videospota Skok v neznano poslavljamo od našega drugega albuma, s katerim smo šli na ‘Vrh sveta‘.  Vsak konec pa je začetek nečesa novega – z novim video izdelkom tako napovedujemo naš nov skok v neznano.

Naš drugi album je ugledal luč sveta v najbolj negotovih časih, ko na koncertne turneje niti nismo upali pomisliti. Pa vendar je bila njegova predstavitev na spletu, na Koncertu doma in v Izštekanih, na Radiu Koper in Radiu Si svojevrsten skok v neznano, iz katerega smo izšli z novimi izkušnjami. Tudi te so tlakovale eno od naših najbolj ustvarjalnih obdobij, ki se počasi a s premislekom oblikuje v nov skok v neznano.

Andrej, Marko, Martin in Sebastijan energijo trenutno vlagamo v nastanek novega albuma. Tokrat smo sestopili iz ustaljenih tirnic in k sodelovanju povabili sveže in mlade sile. Produkcijo smo zaupali Juretu Receku. Naša kemija se je v njegovem studiu že povezala, priliko pa smo izkoristili, da prav tam  posnamemo prvi videospot v živo. Enajsti Leonart video izdelek, ki bo premierno na naših kanalih objavljen v nedeljo, 10. aprila, ob 20.00 je delo enajstega video ustvarjalca – tokrat smo k sodelovanju pritegnili Roka Breznika.