Navodila za uporabo albuma Vrh sveta

Apr 17, 2021

V dobi Spotifyjev, YouTubov in preostalih pretočnih vsebin kadarkoli in kjerkoli, se zagotovo marsikdo sprašuje, čemu se sploh še mučimo z izdajo fizičnih glasbenih albumov, za katere pogosto ni več druge uporabe kot morda za podstavek za pivo. Za nas je odgovor precej jasen. Naši glasbi namreč tudi s pomočjo fizične oblike dajemo drugo dimenzijo.

Z drugo edicijo glasbenega ustvarjanja, ki smo jo poimenovali Vrh sveta, smo združili najboljše iz obeh svetov – digitalnega in stvarnega, da lahko našim desetim najnovejšim stvaritvam prisluhnete tako s pomočjo CD predvajalnika kot tudi vseh novodobnih pripomočkov, ki ne potrebujejo fizičnega ploščka. Ker pa si ne želimo, da bo album dejansko obtičal kot podstavek za pivo, mu življenjsko dobo podaljšujemo z venomer novimi vsebinami, ki jih do vas dostavimo prek posebne kode.

Vsak album ima svojo unikatno QR kodo. Poskenirajte jo in vodila vas bo na našo spletno stran, kamor vnesete svoj e-naslov, na katerega vam bomo poslali enkratno povezavo za prenos digitalne različice albuma. Po prenosu albuma vam bodo na kodi na voljo neobjavljene dobrote, ki jih na redni bazi pripravljamo za naše podpornike (pozor – preusmeritve na nove vsebine bodo omogočene šele po prenosu digitalnega albuma!). Trenutno je na sporedu video evalvacija Izštekani Leonart na kavču, v prihodnjih mesecih pa lahko pričakujete tudi predpremiere singlov, videospotov in druge glasbene dobrote. Tudi če ne potrebujete digitalne različice albuma, vam priporočamo prenos in s tem dostop do novih vsebin.

To je naš način, kako vas v času, ko ni koncertov in publike, želimo spodbuditi k redki podpori, ki nam jo lahko izkažete – z nakupom albuma. Upamo, da vam je všeč. Način in album. Hvala!